Fotograaf Grethe Rõõm

Beebifoto. Perepildistamine. Aktifoto. Pulmafoto. Fotostuudio Rõuges. Info: grethe@mugul.ee

All you need is love..
Olin nii kaua unistanud neist piltidest. Minust ja mu kõige kallimast.
Temaga tuli armastus mu ellu. Alati pole see olnud sirge ja tasane, ja loomulikult suudab üks naine ikka vahel toriseda, et hissandmapolejubakolmnädalatühtkililleõitnäinudjamikssamulleniiharvaütledetmindarmastad, aga armastus, see on alati.
Tema õpetas mind nägema, et armastus … see on sinu enda sees. Nagu kõik muugi.
Jah, olin nii kaua unistanud neist piltidest. Eile, aasta viimasel päeval, sai see unistus teoks. Me oma tütar pildistas.
Sain eile sabast kinni sellel tundel, miks on nii väga vaja neid kahekesi pildistamisi – me, naised, tahame tunda. Suuri ja soojasid kallistusi. Olla hoitud. Me, naised, tahame kuulda. Neid sõnu, mida just sulle öeldakse. See oli nii hea tunne.
Et uus aasta tooks unistusi. Argisemaid ja sillerdavamaid ja selliseidki, mida lausa pelgad välja öelda – niiniinii suured ja hoomamatud on need. Ja ega sa peagi neid välja hõikama. Mõtle vaid enda jaoks selgeks ja hakka nende poole liikuma. Ma kerin nüüd ennast diivaninukka kerra ja hakkan oma uusi unistusi unistama :)
Armastusega
Grethe

Kirjutatud 1. jaanuar 2016 , 365, Elu on muinasjutt Tags: