Fotograaf Grethe Rõõm

Beebifoto. Perepildistamine. Aktifoto. Pulmafoto. Fotostuudio Rõuges. Info: grethe@mugul.ee

Anni on kolmene. Maailma kõige nunnum kolmene:), kes oskab vaevata keerata ümber sõrme kõiki, kes vähegi painduvad ja on seejuures jätkuvalt maailma kõige armsam kolmene. Kõige tüütumad tegevused on ta meelest juustekammimine ja see, kui suuremad ta eest ära jooksevad. Kõige mõnusam aga on õhtul pugeda kaissu, sosistada, et “Emme, ma almastan sind täitsa üleni” ja vajuda juba selle lause lõpuotsas õnnelikult unne. Jäätist, maasikaid ja ujumist armastab ta ka umbes samapalju:)

Eile õhtul, kui olin lõpetanud oma fotokoolituse, kus õpetasin, kuidas pildistamisi veelgi tähenduslikumaks muuta nii, et neil, kes pildistama tulevad, on hea ja mõnus olla, tegi ilm triki. Laotas laiali udu ja päike, kes oli juba metsa taha vajunud, paitas veel viimaste kiirtega me õue. Ja mul oli sellest koolituspäevast selline sügelus sõrmedes, et kutsusin Annikese õue. Kell oli vist küll juba kümme, aga no nii ilus, et ahhh!

Aitäh, armsad Triin, Kadri ja Liis, kes te eile tulite ja nii rõõm, et see koolitus puudutas teid! Ja aitäh kõigile armsatele modellidele!