Fotograaf Grethe Rõõm

Beebifoto. Perepildistamine. Aktifoto. Pulmafoto. Fotostuudio Rõuges. Info: grethe@mugul.ee

Teate, KÕIK unistused saavad varem või hiljem teoks! Lihtsalt tuleb julgeda unistada ja hakata tegutsema!

Juba kuujagu aega võin öelda enda kohta – beloved-fotograaf. A et see väljamaakeelne sõna kriibib mul ikka kohe kõvasti kõrva, siis eelmisel reedel üht imelist ema oma imelise tütrega pildistades taipasin järsku – ma olen armastuse fotograaf:) Ehk et mu piltidelt võib alati leida armastuse. Alati.

Aga unistuse juurde tagasi tulles: kõlab nagu üks suuremat sorti ettevõtmisena, kui arvestada kokku kõik õppimistunnid; asjaolu, et eksamit saab anda kas Rootsis või Inglismaal; ja kogu õppetöö on inglise keeles. Ja see kõlab nagu natuke muinasjutus, kui öelda, et kõik õppimistunnid olid röögatult põnevad, inglise keel on täitsa räägitav keel ja nagu tellitult tuli eksamit vastu võttev fotograaf aprillikuus Tallinna:)!

Kuidas saab veel paremaks minna, eksole!

Tegin aprillis ära oma armastuse-fotograafi sertifikaadieksami! Ja nii toredasti, et kohe läks toredasti! Tunne on võrratu – see on miskit nii minulikku, et kohe on!

Südamest suur aitäh, mu armsad Laydi ja Hannes, et tulite mulle appi ja aitasite eksami ära teha!

Pildike afterpartylt:) ka – tähistasime armsa Nele, Laya ja Julianaga seda, et hurraa! eksam on tehtud!

Tagasi kodus, leidsin postkastist Laydi kirja, mille üle olen südamest rõõmus! Et nad nautisid 100ga! Seda, et selline pildistamine on kerge, rõõmus ja helge. Seda, et pildistamisel pole mingit pinget ega pingutust! Seda, et ühele 15 aastat kestnud suhtele mõjub see beloved-sessioon tõeliselt värskendavalt!

Aitäh! Aitäh! Aitäh!