Fotograaf Grethe Rõõm

Beebifoto. Perepildistamine. Aktifoto. Pulmafoto. Fotostuudio Rõuges. Info: grethe@mugul.ee

Maiul on maailma kõige suurem süda. Sinna mahub lisaks ta enda armsale perele palju-palju kalleid inimesi. Sain Maiut tundma eelmise aasta teises pooles ja mida rohkem päevi edasi vuras, seda rohkem tekkis tunne, et tahan ta peret pildistada. Teha talle üks pai sedamoodi, nagu ma oskan.

Ma usun südamest, et igaühe võimuses on muuta maailma natuke paremaks paigaks. Selliseks, kus on kõigil hea elada. Igaüks saab teha natu-natuke, kas või ühe pai – ja siis on maailm selle ühe pai võrra rikkam paik!

Maiu imearmas pere on mu Pai-tegude esimene pere. Vahel on meil kõigil seda väga vaja. Nautida naeru ja kallistusi oma kõige-kõige kallimatega – jagada puhast armastust. Selles armastuses on tõeline võluvõim!