Fotograaf Grethe Rõõm

Beebifoto. Perepildistamine. Aktifoto. Pulmafoto. Fotostuudio Rõuges. Info: grethe@mugul.ee

Olin seda terve oma pildistaja-ajaloo otsinud. Seda MISKIT, mis on nii minu, et tunnen selle kohe ära, kuigi ma päris täpselt ei teadnud, et mis see on. Selle, mis aitab neil, kes on kaamera ees, tunda end nii hästi, et kohe on hästi. Seda miskit, mis aitab pildile püüda ehedad emotsioonid. Seda, et pildivaataja tunneb seal ära enda. Seda, et ma ise vaatan pilti ja olen õnnelik, sest see on niinii elus.

Ja kõlab nagu muinasjutus, aga ma leidsin selle:) Olen selle üle südamest õnnelik ning tänulik, et unistused, need tõesti täituvad. Unistasin sellest koolitusest mitu-mitu-mitu kuud. Ja kui need koolitusepäevad lõpuks läbi said, nii tihedalt täis tuubitud täpselt seda, mida otsinud olin ja ma lõpuks koju jõudsin, oli tunne, nagu oleks ma väga mitmes mõttes koju jõudnud. Õppida on küll veel hästi palju, aga see ongi äge. Nii äge, et ma ei saa öösiti magadagi, vaid mõtted tiirutavad peas ja ootavad, millal nad pildiks saavad:)

Juliana, you are an angel. I send you all my love!

Südamest tänu imelistele Katrinile ja Taavole, kes minuga kaasa tulid sellele esimesele avastusretkele. Nii et palun, siin see on, mu esimene beloved-sessioon:)