Fotograaf Grethe Rõõm

Beebifoto. Perepildistamine. Aktifoto. Pulmafoto. Fotostuudio Rõuges. Info: grethe@mugul.ee

Üsna tihti juhtub see tore lugu, et mu pildistamissessioon kingitakse kellelegi. Kas siis sünnipäevaks või koolilõpu puhul või hoopis sündimise puhul. Sel korral rändas kinkekaart külla perele, kuhu mõni aeg tagasi sündis üks imearmas pojaraas. Kui kuulsin, et mind oodatakse Õnnepesa tallu, küsisin talunime vist küll korda kolm üle. Kuidas saab ühel kohal olla nii ilus nimi?

Pea iga kord küsitakse, et kuule, kuidas see pildistamine käib? No et kas lapsed peavad olema viksid ja viisakad ja käima nööri mööda:) Ja pea iga kord naerdakse pärast pildistamist, et oleks teadnud, et see pildistamine on üks suursuur mängimine, poleks hakanud üldse muretsemagi, et kuidas me need lapsed küll ontlikuks saame:)

Aitäh:)