Fotograaf Grethe Rõõm

Beebifoto. Perepildistamine. Aktifoto. Pulmafoto. Fotostuudio Rõuges. Info: grethe@mugul.ee

Igakevadine koduehitus sai sel aastal avalöögi eile Vastseliinas, kus Hannes Ots kutsus kohaliku lillepoe juurde pesakaste meisterdama. Ja me Emil meisterdas seal uhke pesakasti! Hiljem andis Taadu maalt kaasa seest tühjaks kõdunenud pakud – ning pisipiigad panid täna koos issiga neile katused peale ja põrandad alla, issi kõõlus nõksukese maa ja taeva vahel ning nüüd on me kodu kõrval kolm uut kodu – linnukestele. Pärast väikest luuret saab raporteerida, et varasematel aastatel meisterdatud kodud on endale kenasti elanikud leidnud – kuldnokad on kohal. Ja varesed, kes varem elasid tiigi taga kase otsas, kolisid nüüd oma elamise meile lähemale – et saaks kenasti terrassiuksest sisse vaadata:)