Fotograaf Grethe Rõõm

Beebifoto. Perepildistamine. Aktifoto. Pulmafoto. Fotostuudio Rõuges. Info: grethe@mugul.ee

Teate, mis tunne on jõuda koju? Õnnis, eks. Pisike Emma, kes neil piltidel on napilt mõne nädala jagu siinse ilma elu uudistanud, oli täpselt nii rahulolev, et mul tikkus kogu aeg pähe võrdlus selle kojujõudmise tundega.

vastsündinu fotosessioon

Emmat ootas lisaks emmele-issile ka tema suur ja hästi tubli õde. Emili tahab saada disaineriks, ja ah, minu süda sulab alati, kui ma näen, millise hellusega need suure(ma)d õed oma pisikesi õdesid-vendi nunnutavad.

lastepildid, beebifotod

beebipildid, lastepildid

Ja kui pisikese Emma kõht läks tühjaks, läks tema sööma ning siis oli Emili aeg kaamera ees särada:)

Nende beebisessioonidega on kord juba nii, et need kulgevad täpselt sellises tempos, nagu kõige pisem dikteerib. Emma sõi kõhu täis ja siis me pildistasime:)

beebifotod

Ma armastan seda tööd – kogu seda sättimist ja nuputamist, mis pildistamisele eelneb, ja siis pildistamist ennast, inimestega suhtlemist, ning mis seal salata, järeltöötlust samuti. Pole ju nii, et teed pildi ära ja ongi valmis! Kaamerast tuleb toores fail, mis vajab korrigeerimist, arvutis valmis tegemist. Ja teinekord kulub ühele pildile paarkümmend minutit, enne kui see saab selline, et ma olen rahul – õigetest kohtadest terav, värvid paigas – ühesõnaga – ilus:)

beebifotod, beebipildid

beebifotograaf

Ilusat ja helget elu sulle, pisike Emma!