Fotograaf Grethe Rõõm

Beebifoto. Perepildistamine. Aktifoto. Pulmafoto. Fotostuudio Rõuges. Info: grethe@mugul.ee

Head uut aastat! Et see tuleks helge ja hää ning täis mõnusaid olemisi. Üksi iseendaga ja koos sõprade-lähedastega.

Rääkisime täna hommikul Saare-Mammaga. Tema saab kevadel 83 ja teab, mis siin elus väärt hoidmist on. Kui omad on koos, siis ongi hästi. Nii ta ütles ja ma olen temaga rohkem kui nõus.

Häid omadega olemisi uude aastasse!

Ma lubasin eile öösel endale mõned asjad ja sättisin mõned eesmärgid. Isiklikumad ja veidi töisemad. Üks isiklik lubadus kannab koondnime: 365. Alguse sai see täna ja lõpeb 31. detsembril 2013 ja sisaldab see mõnd pilti igast päevast, mis seda päeva jääb meenutama.

Me pisikesed printsessid olid täna ainsad, kes hilisel vihmasel pärastlõunal üleval olid. Ülemiselt korruselt kostis ainult magusat nohinat ja kuuldavasti oli ka ülejäänud armsad hinged, kes öösel meil uut aastat tervitasid, mõnuga põõnanud.

Anni otsustas eile, et õige aeg on hakata õppima istumist. Mats! ja maaühendus olid märksõnad, ja nüüd vaatab ta iga kord kahtlevalt oma taguotsa poole, kui jalad hakkavad ennast kõhu alla tõmbama, et järsku kukub jälle ümber.

[Praegusel pimedal ajal kannatab seal keskpäeva paiku ka ilma lisavalguseta pildistada - ISO kruti suureks (neil piltidel on ISO 2000), ja ava võimalikult lahti - neil piltidel on f 2,8).]


Kirjutatud 1. jaanuar 2013 , 365, Lapsed, elu õied Tags: , ,