Fotograaf Grethe Rõõm

Beebifoto. Perepildistamine. Aktifoto. Pulmafoto. Fotostuudio Rõuges. Info: grethe@mugul.ee

Vahel kohe trehvab selline mõnus päev, et tahaks nokitseda. Ükspäev me koos Kessuga, kes on mu pisiõde ja assistent ühes isikus, nokitsesimegi – tegime pisikesele Eleonorale nimevaniku. Ja lisaks sellele, et see meile endile meeldis, meeldis see ka pisikesele piigale. Sest mõtle, mida kõike nende nimetähtedega teha saab:

hoida neist kinni – on ju nii, et kui millestki kinni hoida, on seismine palju turvalisem!

-uurida ühelt …

… ja teiselt poolt …

… ja kui sul on, mille poole ennast sirutada, siis on tegelikult kõik väga hästi!

Pisike Eleonora sai oma elu esimese sessiooni kingiks vanaemalt. Päris esimese sünnipäeva puhul. Ja muidugi ei tule nii pisike inimene stuudiosse üksinda – ikka koos emme ja issiga. Ja KUI ilusad emme ja issi ühel pisikesel kaunitaril on – armas noor pere:)!

Aitäh teile tulemast!


Kirjutatud 10. oktoober 2012 , fotograaf Tags: , , , , ,