Fotograaf Grethe Rõõm

Beebifoto. Perepildistamine. Aktifoto. Pulmafoto. Fotostuudio Rõuges. Info: grethe@mugul.ee

Stuudios on praegu käbedad ajad – et enne jõulu jõuaks kõik nunnupildid tehtud ja prinditud (nüüdsest saab stuudios tehtud fotosid tellida ka kapale ja lõuendile!) ja pakitud ja siis päkapikkudele antud, et need saaks kõik kingid õigesse kohta toimetatud. Vist küll juba kuujagu aega tagasi käis oma ilusa emmega koos stuudios pisike Stella. Imearmsa naeratusega tüdrukutirts.

Juba enne Stella külaskäiku tundsin, et stuudiosse oleks nunnusid aksessuaare juurde vaja: mütsikesi, peapaelu ja muid toredaid vidinaid, mida saaks pildistamisel kasutada. Hõikasingi välja, kas mõni tore käsitöötegija tahaks teha vahetuskaupa – ja nüüd on stuudios tõeliselt armsaid asju nii päris tillukestele kui ka veidi suurematele.

Pisi-Ketteri peas oleva ehte meisterdas Kati Parker.


Kirjutatud 20. november 2011 , Võrumaa, fotograaf Tags: , , , ,