Fotograaf Grethe Rõõm

Beebifoto. Perepildistamine. Aktifoto. Pulmafoto. Fotostuudio Rõuges. Info: grethe@mugul.ee

õnnestus mul hankida me vägamõnusa peretripi raames Jõhvist.

Selleks pole vaja teha muud, kui laekuda koos autotäie näljaste lastega esmakordselt Jõhvi, sõita joonelt Selveri parklasse ning kablutada poodi, et sealt haarata mõni saiake ja pakk mähkmeid. Tagasi auto juures, ootab sind auto esiklaasil kojamehe vahel trahvikviitung.

30 eurot selle eest, et sa ei märganud parklasse sõites oranži tekstist pungil infotahvlit, kus on kirjas, et tegu on tasulise parklaga, kus võib kaks tundi tasuta parkida juhul, kui kasutad parkimiskella. Loomulikult on sul parkimiskell auto uksetaskus olemas, aga sa ei tule selle pealegi, et Selveri parkla võib olla tasuline. Ja üldlevinud liiklusmärki, mis teataks, et tegu on tasulise parkimisalaga, parklas sinu silm ei tuvasta.

Kiidusõnad läevad parkimiskontrolörile, kes tegi oma tööd väga hästi.

Mu elu esimene trahv.


Kirjutatud 16. juuli 2011 , Logiraamat, karm elu